Hypotheken & Verzekeringen

Provisietransparantie per 1 juli 2024



Provisietransparantie per 1 juli 2024
31 jul. 2024·
Leestijd:

Vanaf 1 juli 2024 geldt er nieuwe wetgeving over provisietransparantie. Bij Huizing Totaal Advies willen we je graag informeren over de vergoedingen die we ontvangen voor nieuwe verzekeringen die je via ons afsluit en welke dienstverlening we daarvoor bieden.

Wat betekent provisietransparantie voor jou?

Provisietransparantie houdt in dat we je duidelijk inzicht geven in de vergoeding die wij van verzekeraars krijgen als je een verzekering via ons afsluit. Zo weet je precies wat je betaalt en welke waarde wij toevoegen aan je verzekeringsproducten.

Met onze dienstverlening doen we bij Huizing Totaal Advies meer dan alleen het afsluiten van een verzekering. Onze dienstverlening bestaat uit de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van je risico’s: we beginnen met een grondige analyse van jouw persoonlijke situatie om alle potentiële risico’s in kaart te brengen.
  2. Vergelijking van verzekeringen: op basis van deze inventarisatie vergelijken we verschillende verzekeringsopties van diverse aanbieders om het beste voor jouw situatie te vinden.
  3. Afsluiten van een passende verzekering: we helpen je bij het kiezen en afsluiten van de verzekering die het beste bij jouw behoeften past.
  4. Continuïteit en controle: we zorgen ervoor dat jouw verzekering passend blijft bij veranderingen in jouw situatie – waar je ons over informeert – of in de markt.
  5. Ondersteuning bij schade: Mocht je schade ondervinden, dan staan wij klaar om je te ondersteunen bij de afhandeling hiervan.

Bij Huizing Totaal Advies is ons motto: Jouw belang is onze zorg! Wij streven ernaar jou de best mogelijke service en deskundig advies te bieden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je verzekeringen.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Neem contact met ons op!

Andere interessante nieuwsartikelen

ISDE-subsidie

Het verduurzamen van je woning heeft een hoop voordelen. Het bespaart energie, het is beter voor het milieu en uiteindelijk bespaar je geld. Maar in eerste instantie kost het je geld. Om hierop te besparen kun je gebruik maken van de ISDE-subsidie.

22 aug. 2024 Meer lezen

Kun jij profiteren van de stijging van de waarde van woningen?

In de afgelopen jaren en ook in de afgelopen maanden zijn de prijzen van huizen flink gestegen. Forse loonstijgingen, lage rente en een tekort aan woningen leiden tot hogere prijzen. Dit betekent dat veel woningen nu meer waard zijn dan een paar jaar geleden. Dit kan goed nieuws zijn voor mensen met een hypotheek. Waarom dit zo is? Wij leggen het graag uit.

31 jul. 2024 Meer lezen

Makelaardij
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Hypotheken & Verzekeringen
Jan Pelleboerplein 17
9765 BR Eelde-Paterswolde

Back to top